O nama

Naša tvrtka Nave Marin d.o.o smještena je u marini Kornati u malom gradiću Biogradu koji se nalazi na središnjem dijelu Jadranske obale. S više od 20 godina iskustva u nautičkom turizmu i servisiranju vodećih svjetskih proizvođača, Nave Marin d.o.o pruža usluge u nautičkom turizmu u području djelatnosti: suha marina (suhi vez), servis plovila, održavanje plovila, ugradnja i izrada tikove palube, platformi, spojlera, hard top i ostalih brodskih komponenti, prodaje novih i rabljenih plovila. Firma je osnovana na temeljima obrta koji je osnovan još davne 2004. godine. Osim ugradnje brodskih komponenti primarna djelatnost je popravak oštećenja na plovilima. U neposrednoj blizini marine Kornati nalazi se i naša trgovina s alatima, bojama i raznim artiklima koji će vašem morskom ljubimcu pružiti novi sjaj. Također smo u mogućnosti pružiti vam godišnji suhi vez u industrijskoj zoni u Biogradu na Moru.

Usluge

Održavanje i servis

S više od 20 godina iskustva u nautičkom turizmu i servisiranju vodećih svjetskih proizvođača, nudimo Vam usluge: servis plovila i održavanje plovila, ugradnja i izrada tikove palube, platformi, spojlera, hard top i ostalih brodskih komponenti, te prodaje novih i rabljenih plovila. Uz to, bavimo se i popravcima raznih oštećenja na plovilima. Obratite nam se ako želite pripremiti Vaše plovilo za zimu, ali i ako želite sigurno ući s njim u ljeto!

Trgovina brodske opreme

U neposrednoj blizini marine Kornati nalazi se naša trgovina brodske opreme. U njoj možete pronaći razne alate, boje i artikle koji će Vašem morskom ljubimcu pružiti novi sjaj! Uz to, nudimo Vam i razne alate renomiranih svjetskih marki koje su za razne potrebe, od nautike, preko vrtlarstva, servisa i održavanja pa do raznolike ponude alata potrebnih za poslovno, ali i privatno korištenje.

Suhi vez

U industrijskoj zoni u Biogradu na Moru nudimo Vam uslugu cjelogodišnjeg suhog veza (suha marina). Nudimo Vam kompletnu uslugu i brigu o Vašem plovilu, te sve povezane usluge, kako bi Vaše plovilo bilo kvalitetno zaštićeno od vanjskih utjecaja i zime, a kako bi Vi mogli bezbrižno dočekati ljetnu sezonu! Nudimo Vam suhi vez na otvorenoj površini, kao i na zatvorenoj. Obratite nam se s povjerenjem!

Cjenik

Kontakt

Pošaljite nam poruku: